Archívum 2019

VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK
2019. október 14.
2019. október 13. Önkormányzati választás eredménye *pdf

BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI PÁLYÁZAT KIÍRÁSA!
2019. október 16.
"A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS………….
"B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS…………

20.JUBILEUMI KÁCSI VADFŐZŐ VERSENY 2019. június 08.

Képgaléria

2019. június 8-án jubileumi, 20-ik VADÉTELFŐZŐ VERSENYÉT rendezte Kács Község Önkormányzata a község futballpályáján. Szinte az ország minden területéről már kora délelőtt érkeztek a gasztronómia szerelmesei, a versenyzők és a kísérőik családjaikkal, barátaikkal a festői környezetben elhelyezkedő településre a csodálatos nyárias időben. A vendégeket az Önkormányzat munkatársai, a rendezvény lebonyolításában közreműködők nagy szeretettel fogadták. Magyar Gyula és zenekara közös nótázással tette még hangulatosabbá a főzőversenyt, melyen Tállai András országgyűlési képviselő, Csetneki László a Szabadtüzi Lovagrend Kancellárja, valamint Ostorházi István polgármester nyitott meg és mondott köszöntőt.
A főzőversenyen közel 40 csapat, több mint 100 féle étellel mérte össze tudását a zsűri folyamatos felügyelete mellett. A zsűriben közreműködtek: A zsűri elnöke: Csetneki László Szakács, - éttermi Mester, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Heves és Nógrád Megyei Elnöke, a Szabadtűzi Lovagrend Kancellárja. Tagjai: Tóthné Herényi Ildikó és Závodni Lajos a Szabadtűzi Lovagrend Képzett Zsűritagjai.Az Önkormányzat jóvoltából a színpad mögött óriási üstben főtt a gulyásleves, kemencében sült a hús és a csülök, valamint a helyben gyúrt tésztából óriási tepsiben sültek a gyümölcsös piték. Az idén is felkerült az egyik tepsi süteményre a Kács felirat, mely most is igazi meglepetést okozott a vendégek körében.
A főzőverseny kísérőrendezvényeként a kicsiknek igény szerint volt lufi hajtogatás, csillámtetoválás, arcfestés, ugráló vár, trambulin, bemutatót tartottak a Varga Lovasiskola növendékei. A rendezvényhelyszínen a vásározóktól játékokat, édességet, kerámiákat, ékszereket, míg a kácsi Kanyar Csárdának kihelyezett kimérőjében a kellemes nyári melegben a főzőhelyeken készült finom ételekhez, finom italokat is vásárolhattak a vendégek.

Koradélután a színpadon megkezdődtek a kulturális programok, melyekben közreműködtek:
· Hársfavirág népdalkör
· Anita és MC Bee Bee
· Daya Show
· Matyó Néptáncegyüttes
· Kaczor Feri

16 órakor Csetneki László, a zsűri elnöke ismertette a főző verseny eredményeit és átadták a díjakat. Eredmény letölthető*pdf

Az eredményhirdetés után a Fourtissimo zenekar szórakoztatta a vendégeket, míg a sátrak alatt a baráti társaságok ettek,ittak, nótáztak.
A futballpályán a Ködi mulatós zenéjével 21 órakor befejeződött be a Vadfőző verseny, de aki tovább akart mulatni a 21 órától- a Kanyar Csárda előtti Utcabálban folytathatta a mulatozást.
Az egész napos rendezvényen jó időben, jó kedvvel, finomabbnál-finomabb ételekből, ettek-ittak a vendégek, a változatos kulturális programoknak köszönhetően jól szórakoztak a baráti társaságok a 20-ik jubileumi kácsi vadfőző versenyen a jó szervezésnek köszönhetően. Köszönet ezért Kács Község Önkormányzatának, a rendezvény támogatóinak és a lebonyolításban közreműködőknek.

20.JUBILEUMI KÁCSI VADFŐZŐ VERSENY 2019. június 08.
A képre kattintva a plakát további részletei is olvashatók!
20. JUBILEUMI
Kácsi Vadfőző Verseny
Kács – 2019. 06. 08. szombat- Sportpálya.
MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS

Tisztelettel meghívjuk az Országos Kácsi Vadfőző Versenyre.
Versenyünket már 20. éve rendezzük meg, ezért is várunk mindenkit sok-sok szeretettel, mert az a verseny, amelyik 20 évet is „megélt” az már azt jelenti, hogy igen jól érzi magát a versenyen mindenki.
Ezért hívunk és várunk mindenkit, aki szeretné magát JÓL ÉREZNI!


A képre kattintva a köszöntő nagyobban is olvasható!
VÁLASZTÁSI HATÁROZATOK
2019. február 15.
VÁLASZTÁSI HATÁROZATOK 2019
BA-305-3/2019
KÁCS település képviselő - testülete tagjai számának megállapítása. További részletek*pdf


Képek Kácsról

Légifotók - galéria

Kács télen 2010- galéria

Községház

Kultúrház

Római Katolikus Műemlék Templom

Szurdok erdő

Kőhodály belülről

Kőhodály
© 2008-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.
Adatkezelési tájékoztató